Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tuote-esittelijä / Konsulentti Pääkaupunkiseudulle

Haemme myynnillisiä konsulentteja tuote-esittelyihin sekä myymälöihin että messuille pääkaupunkiseudulle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli asiakaspalvelu on sinun juttusi. Ymmärrät, että asiakkaitasi ovat sekä kauppa että kuluttaja ja molempien palvelu toimeksiantajan toivomalla tavalla onnistuu sinulta luontevasti. Tiedät, että hyvään tuote-esittelyyn kuuluu olennaisena osana myös tuotteiden myyminen ja päivän päätteeksi työpäivästä raportointi. Hoidat tilanteen kuin tilanteen iloisella asenteella, etkä säikähdä vaihtuvia tuotteita. Muistat, että edustat aina myös yritystä, jonka tuotteita esittelet ja haluat tuoda positiivisen kuvan siitä myös muille.

Työ on keikkaluonteista ja sijoittuu pääsääntöisesti torstai-lauantaipäiviin. Laita hakemus myös jos etsit lisätyötä ja vaikka kalenterisi olisikin jo osittain täytetty.

Promosmart Oy on perustettu vuonna 2009 palvelemaan kauppaa ja kaupan alan tavarantoimittajia. Toimeksiantajamme ovat tunnettuja koti- ja ulkomaisia yrityksiä, joiden kasvoina kuluttajiin ja asiakkaisiin päin toimimme. Tavoitteenamme on olla alan luotettavin kumppani ja ykkösvaihtoehto myynnin kasvattamiseksi.

Työnantaja: Promosmart Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: lilli@promosmart.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 16.11.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä / konsulentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Promosmart. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa