Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuote-esittelijä / Konsulentti Pääkaupunkiseudulle Haemme myynnillisiä konsulentteja tuote-esittelyihin sekä myymälöihin että messuille pääkaupunkiseudulle. Olet etsimämme henkilö, mikäli asiakaspalvelu on sinun juttusi. Ymmärrät, että asiakkaitasi ovat sekä kauppa että kuluttaja ja molempien palvelu toimeksiantajan toivomalla tavalla onnistuu sinulta luontevasti. Tiedät, että hyvään tuote-esittelyyn kuuluu olennaisena osana myös tuotteiden myyminen ja päivän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä / konsulentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Promosmart. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus