Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuote-esittelijä / Konsulentti Pääkaupunkiseudulle Haemme myynnillisiä konsulentteja tuote-esittelyihin sekä myymälöihin että messuille pääkaupunkiseudulle. Olet etsimämme henkilö, mikäli asiakaspalvelu on sinun juttusi. Ymmärrät, että asiakkaitasi ovat sekä kauppa että kuluttaja ja molempien palvelu toimeksiantajan toivomalla tavalla onnistuu sinulta luontevasti. Tiedät, että hyvään tuote-esittelyyn kuuluu olennaisena osana myös tuotteiden myyminen ja päivän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät myyjät ja kassahenkilöt Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä / konsulentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Promosmart. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa