Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pyhännän Rakennustuote Oy on aiemmin tunnettu pientalopuolelta Jukkataloja valmistavana ja markkinoivana yhtiönä. Nykyään tarjoamme ammattirakentajille rakennusliikkeille, rakennuttajille sekä suunnittelijoille puurakentamisen ratkaisuja monimuotoiseen julkiseen ja ykistyiseen rakentamiseen. Tarjoamme PRT-Pro™ -puuelementtiratkaisuja: asuinrakennusten, hoitoalan rakennusten, koulujen ja oppilaitosten, maatalousrakennusten, teollisuus- ja varastorakennusten, toimitilojen, liike- ja kokoontumistilojen toteuttamiseen. Olemme kehittäneet PRT-Pro™ -ratkaisu ja -palvelutarjonnan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä Hartolaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP Varamiespalvelu/Troupex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa