Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme rakennusbetonielementtitehtaalle elementtityöntekijöitä. Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, työ on ajoittain fyysisesti raskasta. Myös ahkera ja huolellinen työskentelyote on tehtävässä tärkeää. Aiempi työkokemus betonielementtien valmistuksesta on eduksi, mutta kyky ja halu oppia uutta ovat tärkeitä työssä onnnistumisen kannalta. Tehtävässä eduksi on myös piirustustenlukutaidot. Tarjoamme aluksi pitkän määräaikaisen työsuhteen, jonka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hollola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hollola talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hollola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä rakennusteollisuuteen, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Lahti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hollola .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus