Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseemme tuotantotyöntekijää. Trukinajotaito suotavaa kuten myös atk-perustaidot. Opetamme tehtäviin. Eduksi katsotaan nosturien käyttökokemus, piirustusten lukutaito ja särmäystaito. Oy AluSteel Ab on raskaan konepajateollisuuden sopimustoimittaja. Asiakkainamme ovat maamme merkittävimmät kone- ja laitevalmistajat sekä niiden alihankintaverkostot. Harjoitamme toimintaamme kolmessa eri toimipisteessä. Tehtaamme olemme varustaneet nykyaikaisin tuotantovälinein....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusikaupunki tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä (metalli), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut AluSteel Oy Ab. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus