Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Kaiku HR on henkilöstövuokraukseen, henkilöstön ulkoistamispalveluihin ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Hoidamme myös hitsauksen laadunhallintaan liittyvät asiantuntijapalvelut. Toiminnassamme tärkeää on saada työnhakijalle riittävän haasteellinen ja motivoiva työ tai muuten elämäntilanteeseen sopiva tehtävä. Uskomme, että motivoitunut ja työstään innostunut työntekijä takaa asiakkaan tyytyväisyyden. Kaiku kuuluu kauas!

Asiakkaamme on kansainvälinen korkealaatuisten ja teknisten laitteistokokonaisuuksien järjestelmätoimittaja. Yritys toimii lähinnä kirkkaista materiaaleista valmistettavien tuotteiden parissa ja tuottaa palvelua aina prototyypeistä täysin valmiisiin tuotteisiin.
Haemme nyt heille Turkuun ripeitä työntekijöitä METALLITEOLLISUUDEN VALMISTUSTEHTÄVÄÄN.

Tuotantotyöntekijä, konepaja- ja metallituotteet/3henkilöä

Kyseisessä tehtävässä työskentely tapahtuu CNC-ohjatulla automaattikoneella. Työ ei kuitenkaan vaadi aikaisempaa kokemusta CNC-koneiden käytöstä, vaan valituille henkilöille tullaan antamaan asiakasyrityksen toimesta riittävä perehdytys tehtävästä suoriutumiseen.
Siltanosturin käyttökokemus katsotaan eduksi henkilöitä valittaessa.

Odotamme Sinulta:

-Hyvää oppimiskykyä
-joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön
-Vastuullista ja ripeää työotetta
-Huolellisuutta ja tarkkaa työnjälkeä

Web-osoite: http://www.kaikuhr.fi Työnantaja: Kaiku HR Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hannu Kesäläinen 044-972 1094 Hakemukset: http://www.kaikuhr.fi/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä, konepaja- ja metallituotteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kaiku HR Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa