Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Ifolor Oy Keravalla hakee reippaita tuotantotyöntekijöitä joulusesonkiin.

Työtehtäväsi muodostuvat lahjatavaroiden kuten esim. mukien ja canvas-taulujen prosessien huolehtimisesta sekä tuotteiden pakkaamisesta. Haemme myös postitukseen pakkaajia. Työt alkavat marraskuussa ja kestävät viikolle 51. Työtä voilla olla aluksi vaihtelevasti, mutta loppua kohden työtä on myös viikonloppuisin. Työ on 2-vuorotötä, mutta myös välivuorot mahdollisia. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen.

Työntekijänä olet ripeä, huolellinen ja teet annetut tehtävät huolella. Työ vaatii perus hyvää kuntoa, motivoitunutta asennetta ja tarkkuutta. Kädentaidot työssä ovat etuus. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme mukavan työn mukavassa tiimissä, sekä henkilökuntaedut.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae mahdollisimman pian! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Web-osoite: http://www.amiko.fi Työnantaja: Amiko Vantaa Oy Sijainti: 04260 KERAVA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Marraskuu Yhteystiedot: Anne Viinamäki Puh: 0504632649, www.amiko.fi Hakemukset: http://amiko.likeit.fi/apply/3750106 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04260 KERAVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04260 - Kerava , osoitteessa 04260 KERAVA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa