Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme Ifolor Oy Keravalla hakee reippaita tuotantotyöntekijöitä joulusesonkiin. Työtehtäväsi muodostuvat lahjatavaroiden kuten esim. mukien ja canvas-taulujen prosessien huolehtimisesta sekä tuotteiden pakkaamisesta. Haemme myös postitukseen pakkaajia. Työt alkavat marraskuussa ja kestävät viikolle 51. Työtä voilla olla aluksi vaihtelevasti, mutta loppua kohden työtä on myös viikonloppuisin. Työ on 2-vuorotötä, mutta myös välivuorot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kerava tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04260 - Kerava .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus