Duunitori suosittelee
Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Wasco Coatings Europe B.V on tehnyt sopimuksen Nord Stream 2 AG:n kanssa putkien pinnoittamisesta yli 2400 kilometrin verran sekä putkien varastoinnista ja logistiikasta Nord Stream 2 -hankkeelle. Nämä toiminnot on aloitettu syyskuussa 2016 ja arvioitu valmistuvaksi kolmannella vuosineljänneksellä 2019. Nord Stream 2 -hanke on merkittävä projekti Wasco Coatingsille. Siksi haluamme kutsua sinut liittymään kasvavaan perheeseemme. Etsimme jatkuvasti fiksuja ja sitoutuneita henkilöitä työskentelemään kanssamme. Pidämme kuitenkin tärkeinä yhteisiä arvoja, joten pyydämme ystävällisesti tutustumaan niihin tästä https://www.youtube.com/watch?v=mv5LNDTOB78#action=share

Haemme energiseen joukkoomme vuoromestareita vastaamaan oman vuoron aikana koko tehtaan turvallisesta ja tehokkaasta toiminnasta Wascon tavoitteiden mukaisesti sekä varmistamaan, että tuotannon tavoitteet saavutetaan aikataulussa laatukriteerit täyttäen.

Vuoromestarin tehtävässä olet roolimalli tuotannon henkilöstölle ja toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä kannustavaa ja jämäkkää asennetta. Lisäksi pystyt koordinoimaan tehokkaasti työtehtäviä ja työskentelemään paineen alla. Odotamme sinulta myös englannin sekä suomen kielen taitoa.

Tehtävässä menestyvät henkilöt, joilla on jo aiempaa kokemusta vuoroesimiehentehtävistä sekä ymmärrystä tuotannon prosesseista sekä laatujärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvaa ja kehittyä vaativampiin tuotannon tehtäviin monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehdasympäristössä. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset englannin kielellä.

Työnantaja: Wasco Coatings Finland Oy Sijainti: 48310 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Arja Frejborg, arja.frejborg@wascoenergy.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 07:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 48310 KOTKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotannon vuoromestareita, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Wasco Coatings Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48310 - Kotka , osoitteessa 48310 KOTKA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa