Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

UPM Kaukaan sahalle haetaan Tuotannon työnjohtajaa Tuotannon työnjohtajalta edellytämme soveltuvaa koulutusta mielellään puualaltatai tekniseltä alalta. Arvostamme myös työkokemusta esimiestehtävistä sekä aktiivista ja jämäkkää otetta työntekoon. Lue lisää tehtävän vastuualueista ja vaatimuksista osoitteessawww.upm.fi/tyopaikat. Lisätietoja tuotannon työnjohtajan tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Harry Hellsten, puh. +358405713779, arkisin 14-16. Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.10.2016 ilmoituksen alla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Lappeenranta työnjohtajat Lappeenranta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lappeenranta tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Lappeenranta maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lappeenranta työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lappeenranta johtajapositiot työnjohtajat teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotannon työnjohtaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut UPM. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus