Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

UPM Kaukaan sahalle haetaan Tuotannon työnjohtajaa Tuotannon työnjohtajalta edellytämme soveltuvaa koulutusta mielellään puualaltatai tekniseltä alalta. Arvostamme myös työkokemusta esimiestehtävistä sekä aktiivista ja jämäkkää otetta työntekoon. Lue lisää tehtävän vastuualueista ja vaatimuksista osoitteessawww.upm.fi/tyopaikat. Lisätietoja tuotannon työnjohtajan tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Harry Hellsten, puh. +358405713779, arkisin 14-16. Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.10.2016 ilmoituksen alla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Lappeenranta tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Lappeenranta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lappeenranta työnjohtajat Lappeenranta maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lappeenranta työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lappeenranta johtajapositiot tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotannon työnjohtaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut UPM. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa