Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Perinteikäs Tuomarinkylän Ratsastuskoulu Oy, Helsingissä hakee osa-aikaista tallityöntekijää sekä äityisloma sijaista. Työ sisältää tallin päivittäiset rutiinit (ruokinta, tarhaus, karsinoiden siivous ym.) sekä lisäksi tallin sisä- ja ulkotilojen siistimistä. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta hevosalan tehtävistä, reipasta asennetta ja asiakaspalvelu henkisyyttä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuomarinkylän Ratsastuskoulu - Domarby Ridskola Oy Y-tunnus 0223910-3 Toimiala Urheiluseurojen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tuomarinkylän Ratsastuskoulu - Domarby Ridskola Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa