Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

e21 Solutions Oy tehostaa teollisuuden ja teknisen kaupan yritysten liiketoimintaa sähköistämällä prosesseja, helpottamalla tuotetiedon hallintaa ja kasvattamalla myyntiä B2b verkkokaupparatkaisuilla.

Jos jostain haluamme meidät muistettavan, niin se on luotettavuus. Me pidämme sanamme, me toimitamme mitä lupaamme ja huolehdimme kustannusten paikkaansapitävyydestä. Tyytyväiset asiakkaat muistuttavat meitä siitä, miksi me tätä hommaa tehdään. Ja ollaan tehty jo 16 vuotta. Meitä on tällä hetkellä 13 ammattilaista ja haemme kasvavaan joukkoomme

KÄYTTÖLIITTYMÄSUUNNITTELIJAA

Pääset osaksi osaavaa tiimiä suunnittelemaan verkkopalveluita ja digitalisoimaan asiakkaidemme myyntiä. Työtehtäviisi kuuluu verkkopalveluiden prosessien suunnittelu, käyttöliittymä- ja interaktiosuunnittelu, sekä prototypointi. Osaat ottaa huomioon, niin loppukäyttäjien kuin myös asiakkaan liiketoiminnalliset tarpeet ja varmistat, että tiimi toteuttaa konseptit suunnitelmien mukaisesti.

Toivomme, että sinulla on ymmärrystä selainpohjaisten ratkaisujen käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta ja ymmärrät alan hyvät käytännöt. Ymmärrät loppukäyttäjien asiointi- ja käyttäytymisprosesseja ja haluat työskennellä myyntiä lisäävien palveluiden parissa. Omalla aktiivisella otteellasi sekä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi varmistat menestyksekkään yhteistyön asiakkaiden ja tiimin kanssa. Toivomme, että sinulla on osaamista verkkosuunnittelun työkaluista kuten HTML5, CSS LESS, Photoshop, Illustrator.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja vakavaraisessa yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytointikonsultti Asko Johanson, 040 5798 774. Pyydämme lähettämään hakemukset 25.9.2016 mennessä palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@tuocon.fi Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Web-osoite: http://www.tuocon.fi Työnantaja: Tuocon Oy Sijainti: Itälahdenkatu 18 A, 2 krs., 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Asko Johanson puh. 040 5798774 Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itälahdenkatu 18 A, 2 krs., 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Tuocon Oy Y-tunnus 2357951-0 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

243 000 € 17 %

Liiketoiminnan tulos

3 000 € 200 %

Henkilöstö

4 0

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöliittymäsuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Tuocon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Itälahdenkatu 18 A, 2 krs., 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa