Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Kajaani

Face to face -varainhankkija, Jyväskylä

Amnesty International Suomen osasto

40100 - Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kokkeja Rukalle talvikaudeksi 2016-2017! Kokin paikkoja avoinna yksi seuraavissa ravintoloissamme: Stefan's Steakhouse, Ruka Ravintola Piste, Ruka Ski Bistro, Ruka Odotamme hakijalta kokemusta keittiötyöskentelystä sen mukaan, mihin ravintolaamme haet töihin. Stefan's Steakhouse:ssa kokemus a la carte -ruoan valmistuksesta hektisessä ympäristössä auttaa menestymään. Lisäksi kokemus pihvin paistosta on ehdottoman tärkeää. Ravintola ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tunturimax Oy Y-tunnus 2627387-5 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Tunturimax. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus