Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kokkeja Rukalle talvikaudeksi 2016-2017! Kokin paikkoja avoinna yksi seuraavissa ravintoloissamme: Stefan's Steakhouse, Ruka Ravintola Piste, Ruka Ski Bistro, Ruka Odotamme hakijalta kokemusta keittiötyöskentelystä sen mukaan, mihin ravintolaamme haet töihin. Stefan's Steakhouse:ssa kokemus a la carte -ruoan valmistuksesta hektisessä ympäristössä auttaa menestymään. Lisäksi kokemus pihvin paistosta on ehdottoman tärkeää. Ravintola ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tunturimax Oy Y-tunnus 2627387-5 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Tunturimax. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus