Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tume-Agri Oy valmistaa ja markkinoi kylvöön ja muokkaukseen tarkoitettuja maatalouskoneita. Tuotteet markkinoidaan Tume- ja Hankmo-tuotemerkeillä, jotka ovat alansa vanhimpia ja tunnetuimpia tuotemerkkejä Suomessa ja niitä myydään loppukäyttäjäasiakkaille yli 20 maassa, Euroopassa ja Aasiassa Tehtävän kuvaus: Pulverimaalaus uudella 10/2016 käyttöönotetulla maalauslinjastolla. Yhteystiedot: Erkki Kainulainen p. 0207 433065, [email protected] Ari Eskola p. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Janakkala rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Janakkala talonrakennus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tume-Agri Oy Y-tunnus 0878835-7 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pulverimaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tume-Agri Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Janakkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus