Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oskarin Kellari etsii iloiseen joukkoonsa ammattitaitoista tarjoilijaa. Tarjoilijalta odotamme iloista asiakaspalvelu asennetta, osaamista lounas-, ala carte - ja catering tarjoilusta, sekä muutaman vuoden työkokemusta. Tarjoamme kokopäiväisen työsuhteen huippukivassa työpaikassa. Työsuhde alkaa heti/ sopimuksen mukaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tumaresta Oy Y-tunnus 1514135-9 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Ravintola Oskarin Kellari

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tumaresta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus