Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oskarin Kellari etsii iloiseen joukkoonsa ammattitaitoista tarjoilijaa.
Tarjoilijalta odotamme iloista asiakaspalvelu asennetta, osaamista lounas-, ala carte - ja catering tarjoilusta, sekä muutaman vuoden työkokemusta.
Tarjoamme kokopäiväisen työsuhteen huippukivassa työpaikassa.
Työsuhde alkaa heti/ sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.oskarinkellari.com Työnantaja: Tumaresta Oy Sijainti: Uusikatu 26, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tuomo Koskela Tuomo.koskela@oskarinkellari.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Uusikatu 26, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Tumaresta Oy Y-tunnus 1514135-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tumaresta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Uusikatu 26, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa