Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖPAIKKA KUVAUS Tulli on monialainen palvelu- ja lainvalvontaorganisaatio, joka varmistaa kansainvälisen tavarakaupan sujuvuuden ja oikeellisuuden sekä toimii sisäisen turvallisuuden viranomaisena. Tullin palveluksessa on noin 2 200 henkilöä. TYÖTEHTÄVÄT Tulli vastaa Suomeen ensirekisteröitävien ajoneuvojen autoverotuksesta. Autoverotuksen markkina-arvoryhmä vastaa ajoneuvojen arvonmäärityksestä verotusta varten. Autoverotustehtävät ja niitä hoitavat viranhaltijat siirtyvät verohallinnon palvelukseen 1.1.2017 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tulli ja rajavartiolaitos Helsinki tulli ja rajavartiolaitos .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tulli Y-tunnus 0245442-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tulliylitarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Tulli. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus