Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Hei sinä tulkkausalan ammattilainen!

Tulkkikeskus Ästerä Oy toteuttaa tulkkaus- ja käännöspalveluja useilla eri kielillä sekä yksityisen että julkisen sektorin johtaville toimijoille. Monen vuoden työkokemus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat antaneet toiminnallemme vankan perustan tulkkaus- ja käännöspalvelualalla Suomessa. Olemme erikoistuneet etenkin maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita koskeviin tulkkaustilanteisiin.

Vahvuutemme ovat sitoutuneet ja ammattitaitoiset tulkit ja kääntäjät, jotka hallitsevat erinomaisen kielitaidon lisäksi vaativatkin tulkkaustilanteet. Työntekijämme ovat puolueettomia, taustaltaan nuhteettomia ja heitä sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

Etsimme tällä hetkellä erityisesti seuraavien kielten freelancer-tulkkeja:
-akan
-dzongkha, bhutani
-fulani, fulfulde
-heprea, ivrit
-igbo, ibo
-indonesia, bahasa indonésia
-joruba
-kikuju
-tagalog, pilipino
-tataari
-ukraina
-unkari
-urdu

Mikäli sinulla on entuudestaan 1-5 vuotta työkokemusta alalta ja osaat tulkata jotakin edellä mainituista kielistä, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen toimisto@tulkkaus-astera.com mahdollisimman pian.

Kiitos paljon!

Web-osoite: http://www.tulkkaus-astera.com Työnantaja: Ästerä Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Ahmad Roza, Puh: 044 088 8802, toimisto@tulkkaus-astera.com Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 16.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tulkki, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ästerä Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa