Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

SAIRAANHOITAJA, TULILYHTY OY

Tulilyhty Oy tarjoaa monipuolisia lastensuojelun palveluja yli 10 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Rautavaaralla sijaitsee Lastensuojeluyksiköt Lakota ja Wakan Tanka sekä Tatankan perhekuntoutusyksikkö. Lisäksi tarjoamme avohuollon palveluita perhe- ja yksilöpalveluina.

Haemme sairaanhoitajaa Tatankan perhekuntoutuksen tiimiin. Tatankan perhekuntouksen ohjaajan työ on erilaisissa elämäntilanteissa olevien perheiden tukeminen ja ohjaaminen, perheen tuen tarpeen arviointi kokonaisvaltaisesti, tukipalvelujen suunnittelu ja järjestäminen. Kuntoutusta tehdään tiiviissä yhteistyössä sosiaalitoimen, perheen ja perheen kuntoutuksesta vastaavan työryhmän kanssa. Osana perhekuntoutusta on vanhemmuuden arviointi sekä palvelujen tarpeen kartoittaminen. Tavoitteena on koko perhettä tukeva toiminta, perheen sisäisten voimavarojen lisääntyminen sekä vanhemmuuden vahvistaminen.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja tarjoamme haasteellista työtä hyvähenkisessä työyhteisössä. Tarjoamme työntekijöille työntekemisen tueksi työhön liittyvää koulutusta.

Työ on pääasiassa päivätyötä. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kelpoisuusvaatimuksena terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Katsomme eduksi työkokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Tehtävä täytetään 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Valitun henkilön tulee ennen tehtävän aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttymisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Mikäli innostut, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2016 mennessä.

Otsikoithan hakemuksesi, Sairaanhoitaja/Tulilyhty Oy

Lisätiedusteluja tehtävästä puhelimitse numerosta 0504391011 Jokinen Riikka

Työnantaja: Tulilyhty Oy Sijainti: Tulimäentie 12, 73900 RAUTAVAARA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vs Johtaja Riikka Jokinen 0504391011 riikka.jokinen@tulilyhty.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tulimäentie 12, 73900 RAUTAVAARA

Yritystiedot

Toiminimi Tulilyhty Oy Y-tunnus 1978806-1 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito Rinnakkaistoiminimet Lastensuojelukoti Lakota

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 851 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

178 000 € -11 %

Liikevoitto-%

10 % -9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Tulilyhty Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rautavaara , osoitteessa Tulimäentie 12, 73900 RAUTAVAARA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa