Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Kokki

Sokotel Oy

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus


OP Ryhmään kuuluva OP Tampere on yksi Suomen suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Taseemme on 3,1 miljardia euroa. Pankkimme palvelee 14 toimipaikassa yhdeksän kunnan alueella noin 300 ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

Etsimme nyt myyntityöstä syttyviä

 

Tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia

 

huolehtimaan asiakkaidemme päivittäisistä pankkipalveluista. Työtehtävät vaihtelevat kassatyöstä neuvotteluihin, ja palvelet asiakkaita eri kanavissa eri kanavissa, niin verkossa, puhelimessa kuin konttorissakin.

 

Työotteeltasi olet tavoitteellinen ja myyntihenkinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Sinulla on kaupallinen koulutus ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä.

 

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta paineensietokykyä ja taitoa reagoida nopeasti muuttuviin asiakaspalvelutilanteisiin. Lisäksi toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, innostavan ja kannustavan työilmapiirin, ammattilaistiimin tuen sekä koko OP Ryhmän tarjoamat edut ja mahdollisuudet.

 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi 31.10. mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

 

#LI-POST

Työnantaja: OP Sijainti: Pirkanmaa Hakemukset: https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=C0012438521P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=28622 Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: OP

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tulevaisuuden finanssialan ammattilainen, on ilmoitettu OP -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkanmaa , osoitteessa Pirkanmaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa