Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TTS Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus- ja tutkimusorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 7 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Palveluksessamme on noin 200 työntekijää ja liikevaihto on noin 26 miljoonaa euroa. Koulutamme Auto- ja metsäkonekoulutuksen yksikössä ammattilaisia monipuolisiin autoalan tehtäviin sekä erilaisiin tutkintoihin ja järjestämme täydennyskoulutusta ajoneuvotekniikasta ja alan esimiestoiminnasta. Haemme RASKAAN ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi tts Y-tunnus 0202496-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaan kaluston kouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut TTS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus