Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Controller

Cargotec

Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TSVA Palvelut Oy:n henkilöstö työskentelee neljässä kehitysvammaisten asuntolassa ja yhdessä autististen henkilöiden ryhmäkodissa. Yksiköissä asuu yhteensä 59 asukasta. Haemme kehitysvammaisten ohjaajaa (AMK tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto) vakituiseen työsuhteeseen. Ensimmäinen työskentelypaikka on Moikoisten koti Hirvensalon Moikoisissa. Työhösi kuuluu mm. asukkaiden arjen toiminnoissa avustaminen sekä vahvasti omaisyhteistyö, jolla pyritään vaikuttamaan asumisen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Turku musiikki- ja viihdealan tehtävät Turku hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TSVA Palvelut Oy Y-tunnus 2302020-7 Toimiala Kehitysvammaisten laitokset ja asumispalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehitysvammaisten ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut TSVA Palvelut Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus