Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

TSVA Palvelut Oy:n henkilöstö työskentelee neljässä kehitysvammaisten asuntolassa ja yhdessä autististen henkilöiden ryhmäkodissa. Yksiköissä asuu yhteensä 59 asukasta.

Haemme kehitysvammaisten ohjaajaa (AMK tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto) vakituiseen työsuhteeseen. Ensimmäinen työskentelypaikka on Moikoisten koti Hirvensalon Moikoisissa.

Työhösi kuuluu mm. asukkaiden arjen toiminnoissa avustaminen sekä vahvasti omaisyhteistyö, jolla pyritään vaikuttamaan asumisen ja elämisen laadun parantamiseen. Edellytämme, että omaat aidon kiinnostuksen työskennellä kehitysvammaisten parissa, ja että olet vastuuntuntoinen sekä itsenäisen työotteen omaava.

Iloinen ja reipas elämänasenne on aina plussaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan AMK tutkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Meillä on myös tarjolla lyhyempiaikaisia sijaisuuksia keikkatyöläisille.

Web-osoite: http://www.tsva.fi Työnantaja: TSVA Palvelut Oy Sijainti: Meriläistentie 1 C, 20740 TURKU Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: hakuajan päätyttyä Yhteystiedot: Lisätiedot arkisin klo 12:00 - 14:00 johtava hoitotyön esimies Anne Arppe, Puh: 040 480 8863. Hakemukset: Vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköisesti osoitteeseen tsvapalvelut@tsva.fi tai postitse osoitteeseen TSVA Palvelut Oy,Meriläistentie 1 C, 20740 Turku. Kuoreen merkintä "työhakemus". Aikaisemmin tätä paikkaa hakeneet otetaan huomioon valinnassa. Tehtävä täytetään hakuajan päätyttyä. Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Meriläistentie 1 C, 20740 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi TSVA Palvelut Oy Y-tunnus 2302020-7 Toimiala Kehitysvammaisten laitokset ja asumispalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 919 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

2 000 € 20 %

Henkilöstö

40 0

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehitysvammaisten ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut TSVA Palvelut Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Meriläistentie 1 C, 20740 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa