Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Technical Support

BMW Group

Sweden

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Viihdytkö työssä jossa saat palvella asiakkaita ja jossa kohtaat uusia haasteita päivittäin? Mikäli olet myös luonteeltasi joustava tiimipelaaja, hae töihin Subwayhyn!

Etsimme Subwayhyn neljää uutta työntekijää, joilta löytyy valmiudet työskennellä myös Lielahden, Valkeakosken ja Pirkkalan toimipisteissä ja jotka kykenevät tekemään niin päivä- kuin iltavuorojakin arkena ja viikonloppuisin.

Työtä kahdelle henkilölle n. 60-80 h/3 vkoa ja kahdelle henkilölle vuoroja n. 2-3 viikossa.

Tarjoamme kiinnostavan ja mukaansatempaavan työympäristön. Työtehtäviin kuuluu leipien ja ruuan valmistus Subway-konseptin mukaan, asiakaspalvelu, kassanhoito, myynnin seuranta, päivittäin ja viikoittain suoritettavat siivous- ja puhdistustehtävät, kuormien purku ja kuormakirjojen tarkistus, toimitusten kirjaaminen sekä muut raportointiin liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta kykyä palvella asiakkaita tilanteessa kuin tilanteessa, joustavuutta, hyvää stressinsietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja. Aiempaa ravintola-alan kokemusta ei vaadita, mutta katsotaan eduksi. Myös hygieniapassi katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voi lähettää osoitteeseen: valkeakoski.torikeskus@subway.fi

Työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Työnantaja: TS-Yhtiöt Oy Sijainti: 37600 VALKEAKOSKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: valkeakoski.torikeskus@subway.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37600 VALKEAKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi TS-Yhtiöt Oy Y-tunnus 2484694-0 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

784 000 € 54 %

Liiketoiminnan tulos

-1 000 € -101 %

Henkilöstö

20 9

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut TS-Yhtiöt Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37600 - Valkeakoski , osoitteessa 37600 VALKEAKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus