Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viihdytkö työssä jossa saat palvella asiakkaita ja jossa kohtaat uusia haasteita päivittäin? Mikäli olet myös luonteeltasi joustava tiimipelaaja, hae töihin Subwayhyn! Etsimme Subwayhyn neljää uutta työntekijää, joilta löytyy valmiudet työskennellä myös Lielahden, Valkeakosken ja Pirkkalan toimipisteissä ja jotka kykenevät tekemään niin päivä- kuin iltavuorojakin arkena ja viikonloppuisin. Työtä kahdelle henkilölle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Valkeakoski ravintola-alan asiakaspalvelu Valkeakoski muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TS-Yhtiöt Oy Y-tunnus 2484694-0 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut TS-Yhtiöt Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee Valkeakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus