Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Trukinkuljettajia elintarvikevarastoon Olemme tehneet yhteistyötä Arla Oy:n kanssa vuodesta 2006 ja vastanneet keräilystä, pakkaamosta ja muista varastotehtävistä Arlan Sipoon tuotantolaitoksella. Haemme nyt ammattitaitoisia ja motivoituneita trukinkuljettajia. Työtehtäväsi sisältää monipuolisia varastotehtäviä kuten keräilyä, vastaanottoa, lastausta, purkua ja hyllytystä. Työ suoritetaan +4c asteen ympäristössä. Työtä tehdään vuorotöinä 8 tuntia päivässä ja 40 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Sipoo raskaan kaluston käyttö Sipoo varastoalan tehtävät Sipoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Trukinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut EW Crewing Oy. Kyseessä on 4-5 -vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01150 - Sipoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus