Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Trukinkuljettajia elintarvikevarastoon

Olemme tehneet yhteistyötä Arla Oy:n kanssa vuodesta 2006 ja vastanneet keräilystä, pakkaamosta ja muista varastotehtävistä Arlan Sipoon tuotantolaitoksella. Haemme nyt ammattitaitoisia ja motivoituneita trukinkuljettajia.

Työtehtäväsi sisältää monipuolisia varastotehtäviä kuten keräilyä, vastaanottoa, lastausta, purkua ja hyllytystä. Työ suoritetaan +4c asteen ympäristössä. Työtä tehdään vuorotöinä 8 tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Edellytämme työntekijöiltä trukilla-ajokokemusta. Arvostamme työkokemusta myös varastotyöskentelystä (esim. keräily, purku tai vastaanotto). Tärkeintä toki on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti ja tehokkaasti. Työturvallisuus määräysten vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.
Työnantaja voi avustaa tarvittaessa työsuhdeasunnon kanssa.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Web-osoite: http://www.eurowork.info Työnantaja: EW Crewing Oy Sijainti: 01150 SÖDERKULLA Työajat: 4-5 -vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jan Nyholm 050 5699560 jan.nyholm@eurowork.info Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 29.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01150 SÖDERKULLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Trukinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut EW Crewing Oy. Kyseessä on 4-5 -vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01150 - Sipoo , osoitteessa 01150 SÖDERKULLA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa