Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä. Myymälöitä meillä on yli 200 kpl, jotka jakautuvat puoliksi Suomen ja Ruotsin kesken. Yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 200 miljoonaa euroa.

Musti ja Mirri tarjoaa asiakkailleen myös palveluita ja myymälöiden yhteydessä toimiikin myös turkinhoito- ja trimmauspalveluita tarjoavia salonkeja. Suomessa trimmaamot toimivat nimellä Dogroom ja salonkeja on tällä hetkellä 7. Ruotsissa trimmaamot toimivat nimellä Trimmis ja salonkeja on 45.

Suomen Dogroomin laajentuessa etsimme joukkoomme uusia trimmaajia seuraavasti

Trimmaajayrittäjiä Jyväskylässä sijaitsevaan salonkiin.

Edellytyksenä menestykselliseen toimintaan Dogroom-yrittäjänä, ovat hyvät koirankäsittely- ja trimmaustaidot, kaupallinen pelisilmä ja innostunut yrittäjähenki. Mustilta ja Mirriltä saat käyttöösi toimivaksi testatun konseptin, tarkkaan harkitut ja tarkoitukseen rakennetut toimitilat hyvien asiakasvirtojen äärellä sekä suuren talon etuina, tehokkaan markkinoinnin ja asiakkaiden sitoutumista edistävän kanta-asiakas-järjestelmän.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Dogroom työskentelyyn voit tutustua tästä: https://dreambroker.com/channel/4azwc89n/k1mmtnyq

Työnantaja: Musti Ja Mirri, Jyväskylä Sijainti: 40500 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätiedot: Dogroom-myyntipäällikkö Maarit Karhu-Teiskonen 040 583 30409, maarit.karhu-teiskonen@mustijamirri.fi tai Dogroom liiketoiminnan kehityspäällikkö Hanna Sieppi, p. 040 515 9494, hanna.sieppi@mustijamirri.fi. Hakemukset: https://www.mustijamirri.fi/yritys/avoimet_tyopaikat Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40500 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Trimmaajayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Musti Ja Mirri, Jyväskylä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40500 - Jyväskylä , osoitteessa 40500 JYVÄSKYLÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa