Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä. Myymälöitä meillä on yli 200 kpl, jotka jakautuvat puoliksi Suomen ja Ruotsin kesken. Yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 200 miljoonaa euroa. Musti ja Mirri tarjoaa asiakkailleen myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Jyväskylä yrittäjä Jyväskylä eläintenhoito (ei maatalous) Jyväskylä muut henkilö- ja kotipalvelut Jyväskylä maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä eläintenhoito (ei maatalous) muut henkilö- ja kotipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Trimmaajayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Musti Ja Mirri, Jyväskylä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus