Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KIVAtrimmi on Espoon Lähderannassa sijaitseva kaikkien koirarotujen trimmausliike. Olemme toimineet reilu vuoden ja työmäärän kokoajan kasvaessa etsimme nyt kivaan tiimiimme uutta ammattilaista! Hyvien trimmaustaitojen lisäksi edellytämme hyvää koirankäsittelytaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja rakkautta trimmaustyötä kohtaan. Emme edellytä kaikkien rotujen trimmaustaitoja, mutta toivomme innokkuutta oppia! Etsimme omalla toiminimellä työskentelevää trimmaajaa sopimusyrittäjäksi. Ota ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja eläintenhoito (ei maatalous) Espoo muut henkilö- ja kotipalvelut Espoo eläintenhoito (ei maatalous) muut henkilö- ja kotipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Trimmaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi IITUMAIJA. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus