Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vastaavaa Fustra-valmentajaa Turun alueelle. Toimenkuvaan kuuluu oman Fustra-valmennuksen lisäksi myynnin kehittäminen ja raportointi sekä toimiminen alueen Fustra-valmentajien esimiehenä. Vastaavan Fustra-valmentajan palkkaus koostuu omasta Fustra-myynnistä ja ohjauksesta, sekä asteittain kehittyvästä pohjapalkasta sidottuna kokonaismyyntiin. Fustra vastaavalta odotetaan kykyä organisoida ja kehittää myyntitiimin kokoa ja tulosta. Työnjako oman valmennuksen ja esimiestyön suhteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Turku liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tres Hombres Adventure Oy Y-tunnus 2531167-3 Toimiala Matkanjärjestäjien toiminta Rinnakkaistoiminimet Adventure Club

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava Fustra-yksilövalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Tres Hombres Adventure Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus