Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö Destialle

Destia

Jyväskylä

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haluatko työskennellä pienessä, joustavassa tiimissä ja laajentaa finanssialan osaamistasi? Kiinnostaako raha- ja pääomamarkkinat sekä rahoitus? Bonum Pankki etsii treasury –osaston pieneen mutta tehokkaaseen tiimiin Treasury Dealeria. Bonum Pankki toimii POP Pankki -ryhmän keskusluottolaitoksena, ja Treasury on tämän toiminnan ytimessä. Treasury Dealerina pääset näkemään ja tekemään monipuolisia tehtäviä niin korko-, valuutta- kuin pääomamarkkinoilla.

Vastuualueesi

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Bonumin likviditeetin suunnittelu ja hallinta ml. sijoitustransaktiot sekä osallistuminen pankin tasehallintaan. Muita tehtäviä ovat rahamarkkinakaupankäynti ryhmän pankkien kanssa, maksuliikenteen vaatimat valuuttakaupat, sekä lyhyt- ja pitkäaikaisen varainhankinnan avustaminen. Lisäksi avustat tarvittaessa riskienhallinnan raportointia.

Osaamisesi

Sinulla on korkeakoulututkinto ja ainakin muutaman vuoden kokemus raha- tai pääomamarkkinoista.
Olet tottunut toimimaan itsenäisesti ja ottamaan aktiivisesti vastuuta tehtävistäsi. Osaat kommunikoida niin suomeksi kuin englanniksi, myös kirjallisesti.
Kokemus jvk-markkinoista tai korkosalkunhoidosta on selkeä etu ja tunnet modernin riskienhallinnan, ainakin teoriatasolla.
Tulet toimeen eri järjestelmien kanssa ja sinulla riittää kiinnostusta niiden omaksumiseen ja hyödyntämiseen, eikä raportointi erityyppisillä sovelluksilla ole sinulle vierasta.

Jos uskot, että olet oikea henkilö tähän tehtävään, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 28.10.2016 osoitteeseen jukka.paarnila@poppankki.fi. Haastattelemme kaikki kiinnostavat hakijat ja täytämme tehtävän heti kun sopiva henkilö on löytynyt.

Jos haluat kysyä lisää, niin ole yhteydessä: Treasury Manager Jukka Päärnilä, sähköpostilla tai puh. 010 4233 716.

Työnantaja: Bonum Pankki Oyj Sijainti: Hevosenkenkä 3, Espoo, Suomi Hakemukset: jukka.paarnila@poppankki.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hevosenkenkä 3, Espoo, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Treasury Dealer, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Bonum Pankki Oyj. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Hevosenkenkä 3, Espoo, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa