Duunitori suosittelee
Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko työskennellä pienessä, joustavassa tiimissä ja laajentaa finanssialan osaamistasi? Kiinnostaako raha- ja pääomamarkkinat sekä rahoitus? Bonum Pankki etsii treasury –osaston pieneen mutta tehokkaaseen tiimiin Treasury Dealeria. Bonum Pankki toimii POP Pankki -ryhmän keskusluottolaitoksena, ja Treasury on tämän toiminnan ytimessä. Treasury Dealerina pääset näkemään ja tekemään monipuolisia tehtäviä niin korko-, valuutta- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Helsinki pankki- ja vakuutusala Kauniainen pankki- ja vakuutusala Kirkkonummi pankki- ja vakuutusala Nurmijärvi pankki- ja vakuutusala Vantaa pankki- ja vakuutusala Vihti pankki- ja vakuutusala Espoo pankki- ja vakuutusala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Treasury Dealer, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Bonum Pankki Oyj. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus