Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TransLoge Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen monialayritys, joka markkinoi sekä kotimaassa että ulkomailla valmistettuja varastointiin ja logistiikkaan liityviä tuotteita. Haemme myyntiedustajia jolla on halu menestyä sekä päästä mukaan mielenkiintoiseen työhön - ja ennen kaikkea mukavaan tiimiin! Koulutamme Sinusta asiantuntijan konseptiimme, jonka jälkeen osaat arvioida ja tarjota tarpeenmukaisen ratkaisun asiakkaille. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Lapua myyjät ja kassahenkilöt Lapua myyntialan tehtävät Lapua muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Transloge Oy Y-tunnus 1780554-2 Toimiala Muualla luokittelematon erikoistunut agentuuritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut TransLoge Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapua . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus