Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

Trainers' House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers' Housen huippukonsulttien johdolla.

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailmaan moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia Suomen korkeimman yritysjohdon kanssa.
Sisäinen yrittäjyys. Omaat halun vakuuttaa ja vaikuttaa.
Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

Me tarjoamme sinulle

"Can do" asenteen!
Tunnetun ja arvostetun brändin, joka avaa ovia
Suomen parasta bisnesvalmennusta
Henkilökohtaista tukea
Intohimoisen, menestystä ja nälkää hengittävän työyhteisön
Mahdollisuuden suorittaa työharjoittelusi markkinoijan tehtävässä työn ohella

Markkinoijana työskentelet toimipisteellämme Technopoliksessa Oulussa Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työ on osa-aikaista, vähintään 16h viikossa, kello 08.00 - 17.00 välillä. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

NÄIN EDETÄÄN!

Viimeinen hakupäivä on 13.11.2016, mutta hae jo nyt, sillä aloitamme haastattelut ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Elina Yli-Kyyny
Marketing & HR Coordinator
oulu@trainershouse.fi
040 869 9524

Katso lisää osoitteesta trainershouse.fi/tyopaikat ja Facebookista
facebook.com/TrainersHouseGrowthAcademy

Trainers' House on vuodesta 1990 kasvattanut satoja yritysmaailman ammattilaisia. Usein meistä todetaan, että Trainers' House on liikemaailman käytännön korkeakoulu.

Web-osoite: http://www.trainershouse.fi Työnantaja: Trainers' House Oyj Sijainti: Kiviharjunlenkki 1 E, 90220 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Elina Yli-Kyyny, 0408699524, oulu@trainershouse.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiviharjunlenkki 1 E, 90220 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Trainers' House Oyj Y-tunnus 1564461-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Trainers' House Oyj. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kiviharjunlenkki 1 E, 90220 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa