Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailmaan moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

•Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia Suomen korkeimman yritysjohdon kanssa.
•Sisäinen yrittäjyys. Omaat halun vakuuttaa ja vaikuttaa.
•Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

Me tarjoamme sinulle

•”Can do” asenteen!
•Tunnetun ja arvostetun brändin, joka avaa ovia
•Suomen parasta bisnesvalmennusta
•Henkilökohtaista tukea
•Intohimoisen, menestystä ja nälkää hengittävän työyhteisön
•Mahdollisuuden suorittaa työharjoittelusi markkinoijan tehtävässä työn ohella

Markkinoijana työskentelet pääkonttorillamme Espoon Otaniemessä. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työ on osa-aikaista, vähintään 16h viikossa, kello 08.00 – 17.00 välillä. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

NÄIN EDETÄÄN!

Viimeinen hakupäivä on 9.11.2016, mutta hae jo nyt, sillä aloitamme haastattelut ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Elina Yli-Kyyny
Marketing & HR Coordinator
rekry@trainershouse.fi
040 869 9524

Katso lisää osoitteesta trainershouse.fi/tyopaikat ja Facebookista
facebook.com/TrainersHouseGrowthAcademy

Trainers’ House on vuodesta 1990 kasvattanut satoja yritysmaailman ammattilaisia. Usein meistä todetaan, että Trainers’ House on liikemaailman käytännön korkeakoulu.

Työnantaja: Trainers' House Oyj Sijainti: Innopoli 2, Teknikvägen, Espoo, Finland Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Innopoli 2, Teknikvägen, Espoo, Finland

Yritystiedot

Toiminimi Trainers' House Oyj Y-tunnus 1564461-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinoija B2B-tiimiin Espooseen, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Trainers' House Oyj. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02110 - Espoo , osoitteessa Innopoli 2, Teknikvägen, Espoo, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa