Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

KPMG: s kontor på Åland är en lokal knutpunkt till en av världens ledande kunskapsorganisationer. Vårt mål är att överföra kunskap till nytta och mervärde genom konkreta lösningar utifrån våra kunders behov.

Är du redo att anta utmaningen? Kom med i vårt team! KPMG är en global kunskapsorganisation. Vi erbjuder revisions-, skatte-, juridik- och rådgivningstjänster. I Finland är vi redan 900 anställda och vi finns på 23 olika orter.

Till Mariehamn söker vi nu en TRAINEE INOM REVISION

Som trainee inom revision har du möjlighet att bekanta dig med revisionsyrket samt med en internationell och framgångsri revisionsorganisation. Till revisionspraktikantens uppgifter hör bl.a. medverkande vid bokslutsrevisioner. Arbetet sker både hos kunderna och på KPMG:s kontor.

Vi ser gärna att du som är intresserad av rollen som trainee studerar/har studerat redovisning i 3-5 år (tradenom eller ekonomie magister). Vi introducerar dig till KPMG och revisionsyrket, så huvudsaken är att du är bra på att snabbt ta till dig ny information.

Vi ser att sökande har goda sociala färdigheter och arbetar på ett självständigt och flexibelt sätt. Oberoende av hur erfaren du är, är det viktigt att du kan etablera förtroendefulla kontakter med kunderna. Kunskaper i finska är en fördel, men inget krav.

Vi erbjuder intressanta uppgifter och en bra arbetsplats i en lokal men även i en internationell organisation. Vi erbjuder utmärkta
vidareutbildningsmöjligheter och bra arbetsförmåner.

Mer information ges av David Mattsson

Web-osoite: http://www.kpmg.fi Työnantaja: KPMG Oy Ab, Mariehamn Sijainti: Norra Esplanadgatan 4 B, 22100 MARIEHAMN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Februari 2017 Yhteystiedot: David Mattsson, tel. 020 760 3971. E-post: david.mattsson@kpmg.fi Hakemukset: Skicka din fritt formulerade ansökan och CV till:       david.mattsson@kpmg.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Norra Esplanadgatan 4 B, 22100 MARIEHAMN

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Trainee inom revision, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut KPMG Oy Ab, Mariehamn. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Norra Esplanadgatan 4 B, 22100 MARIEHAMN .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa