Duunitori suosittelee
viisi tuotantotyöntekijää Lappohjaan

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaalle pulverijauhemaalaria uusiin pian valmistuviin tuotanto tiloihin. Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavasta tehtävästä. Työ on pitkäaikainen ja mahdollisesti vakinaistuva. Tehtävässä onnistuminen vaatii että kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja omaa hyvä työmotivaation. Jos kiinnostuit laita hakemus osoitteeseen [email protected] Haastattelut tehtävään aloitetaan mahdollisimman pian sopivien henkilöiden osalta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TP Avuksenne Oy Y-tunnus 2071303-2 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut TP Avuksenne Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus