Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaalle peltiseppiä sekä työpajalle että asennustehtäviin eri työmaille pääkaupunkiseudulle. Sinulla on muutaman vuoden kokemus eli olet ammattilainen. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimityöskentelynä. Työ on pitkäaikainen hyvälle tyypille. Oma auto on eduksi. Jos kiinnostuit laita hakemus osoitteessa www.tpavuksenne.fi. Haastattelut sopivien henkilöiden kohdalla aloitetaan mahdollisimman pian....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TP Avuksenne Oy Y-tunnus 2071303-2 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennuspeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut TP Avuksenne Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus