Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaalle alkavaan sesonkiin pesulatyöntekijöitä. Työaika on klo 7.30-15.30. Työpaikkaan on hyvät kulkuyhteydet. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, työhön opastetaan. Työ pitää sisällään mm. tekstiilien lajittelua, viikkausta ja hyllytystä. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, reipas asenne ja olet oma-aloitteinen. Jos kiinnostuit laita hakemus osoitteessa www.tpavuksenne.f. Haastattelut sopivien henkilöiden kanssa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vantaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TP Avuksenne Oy Y-tunnus 2071303-2 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pesulatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut TP Avuksenne Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus