Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaalle ammattitaitoisia hitsaajia / levyseppähitsaajia. Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, sekä työturvallisuus ja tulityökortti voimassa. Alapiena luokat olisi oltava voimassa. Olet joustava, huolellinen ja asenteesi työhön on rehti ja reipas. Jos kiinnostuit laita hakemus osoitteeseen nina.kivinen@tpavuksenne.fi. Haastattelut sopivien henkilöiden kohdalla aloitetaan heti....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vantaa puu- ja metallialan tehtävät Vantaa muut käsityöalan tehtävät Vantaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TP Avuksenne Oy Y-tunnus 2071303-2 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppähitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut TP Avuksenne Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa