Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sp-Koti palveluksessasi

Vuonna 2010 Säästöpankeilla heräsi ajatus toimivasta ja palvelevasta kiinteistönvälityksestä, joka auttaisi asiakkaita mahdollisimman laajasti ja jakaisi samat arvot mitä perinteinen rahapuutunnus edustaa.

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta palvelumme kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta ja näin asiakkaamme saa aina varmasti paikallisen, alueensa erinomaisesti tuntevan välittäjän avukseen.

Kiinteistönvälittäjämme ovat alansa raudanlujia ammattilaisia. Heitä yhdistävät alan koulutus, vahva aluetuntemus sekä oikea asenne.

Etsimme nyt Sp-Koti Tampere keskustan toimipisteeseen motivoituneita ja hyvällä asenteella olevia

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJiÄ / MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Odotamme valittavilta henkilöiltä myyntihenkisyyttä, kykyä tehdä töitä yksin ja ryhmässä, halua menestyä ja rautaista palveluasennetta.

Eduksi on kokemus alalta ja LKV-tutkinto - mutta ne eivät ole välttämättömiä - ala kaipaa myös uusia kykyjä. Asenne ratkaisee - kaiken muun voi oppia. Odotamme rehellistä ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä halua menestyä muuttuvassa kiinteistönvälitysmarkkinassa.

Tarjoamme erittäin hyvän työympäristön, kilpailukykyisen palkan, kehittyvän ketjun mahdollisuudet sekä saumattoman yhteistyön Säästöpankin kanssa.

Mikäli koet, että olisi aika etsi uusia haasteita - olet sitten kokenut alan ammattilainen tai vasta alkumetreillä, niin ole rohkeasti yhteydessä.

Lisätiedot toimitusjohtaja Pasi Bergqvist p. 040 120 5010.

Web-osoite: http://spkoti.fi Työnantaja: TP Asuntopalvelu Oy Sijainti: Puutarhakatu 8 C-D, 33210 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pasi Bergqvist, Puh: 0401205010, pasi.bergqvist@spkoti.fi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puutarhakatu 8 C-D, 33210 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi TP Asuntopalvelu Oy Y-tunnus 2381305-5 Toimiala Kiinteistönvälitys

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

407 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

75 000 € 295 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

18 % 260 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut TP Asuntopalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Puutarhakatu 8 C-D, 33210 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa