Duunitori suosittelee
Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Technical Support

BMW Group

Sweden

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sp-Koti palveluksessasi Vuonna 2010 Säästöpankeilla heräsi ajatus toimivasta ja palvelevasta kiinteistönvälityksestä, joka auttaisi asiakkaita mahdollisimman laajasti ja jakaisi samat arvot mitä perinteinen rahapuutunnus edustaa. Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta palvelumme kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta ja näin asiakkaamme saa aina varmasti paikallisen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Tampere kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TP Asuntopalvelu Oy Y-tunnus 2381305-5 Toimiala Kiinteistönvälitys

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut TP Asuntopalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus