Duunitori suosittelee
Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Hämeenlinna

Amnesty International Suomen osasto

13100 - Hämeenlinna

Teollisuusverhoilija asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sp-Koti palveluksessasi Vuonna 2010 Säästöpankeilla heräsi ajatus toimivasta ja palvelevasta kiinteistönvälityksestä, joka auttaisi asiakkaita mahdollisimman laajasti ja jakaisi samat arvot mitä perinteinen rahapuutunnus edustaa. Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta palvelumme kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta ja näin asiakkaamme saa aina varmasti paikallisen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Tampere kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TP Asuntopalvelu Oy Y-tunnus 2381305-5 Toimiala Kiinteistönvälitys

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut TP Asuntopalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33210 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus