Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

SMD koneen hoitaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kaivokselan toimipisteeseemme Korimekaanikkoa Toivomme hakijalta: Korimekaanikon ammattikoulutusta ja vahvaa osaamista alalta. Kykyä selviytyä englanninkielisestä korjaamokirjallisuudesta. Tietotekniikan tuntemusta. Toyota- ja monimerkkikorjaamokokemus katsotaan eduksi. Arvostamme: Oma-aloitteellisuutta, ryhmätyötaitoja, yhteistyökykyä ja ongelmaratkaisukykyä. Tarjoamme: Kilpailukykyiset edut kehittyvän autotaloketjun palveluksessa. Paljon kiinnostavaa ja monipuolista työtä. Viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit. Jatkuvan koulutuksen ja kehittymismahdollisuudet....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Toyota Tsusho Nordic Oy Y-tunnus 2224950-1 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet TsushoAUTO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korimekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Toyota Tsusho Nordic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01610 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus