Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme päiväkodin johtajan Touhula liikuntapäiväkotiin Espoon Laajalahteen.

Touhula Liikuntapäiväkodissa tarjoamme laadukasta ja virikkeellistä varhaiskasvatusta sekä viihtyisän päivähoitopaikan touhukkaille lapsille. Touhulassa tuemme lapsen liikunnallista elämäntapaa hauskasti ja hallitusti. Ajatuksemme on, että maailmaa opitaan liikkuen ja myös lähimetsä tarjoaa lapselle tärkeän elämyksen.

Etsimme päiväkotiimme aktiivista johtajaa. Päiväkodinjohtajan tehtäviin kuuluvat lastentarhanopettajan työtehtävät sekä taloudellinen ja toiminnallinen vastuu päiväkodin kokonaisuudesta.

Odotamme työtä pelkäämätöntä asennetta, innostuneisuutta liikuntapedagogiikkaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme kokemusta päiväkotityöskentelystä, hyvää varhaiskasvatuksen tuntemusta ja osaamista sekä vahvaa työelämätaitojen hallintaa. Arvostamme johtamiskokemusta, sujuvia esimiesvalmiuksia ja tietoteknisiä taitoja.

Edellytämme hakijoilta kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta, sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys. Vähintään kasvatustieteenkandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot 60 op.

Tarjoamme dynaamisen ja nuorekkaan työyhteisön. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja monipuoliset tukipalvelut. Olemme EK:n jäsenyritys ja noudatamme Yksityisen Sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja: Kirta Väisänen puh. 044 417 57 89, kirta.vaisanen@touhula.fi
Työn hakeminen tapahtuu Touhula Liikuntapäiväkotien rekrytointisivuston kautta: www.touhula.fi/tyopaikat

Web-osoite: http://www.touhula.fi Työnantaja: Touhula Varhaiskasvatus Oy Sijainti: Kivennavantie 21 Espoo, 02130 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2016 Yhteystiedot: Kirta Väisänen puh. 044 417 5789 kirta.vaisanen@touhula.fi Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kivennavantie 21 Espoo, 02130 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Touhula Varhaiskasvatus Oy Y-tunnus 2334458-6 Toimiala Lasten päiväkodit Rinnakkaistoiminimet Päivähoito KidCare, Päiväkoti Jatsi, Päiväkoti VilliViikari, Päiväkoti Satumetsä, Coronaria Päivähoito, Touhula Liikuntapäiväkodit, Päiväkoti Vekararinne

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

15 682 247 € 116 %

Liiketoiminnan tulos

1 011 294 € 319 %

Henkilöstö

287 126

Liikevoitto-%

6 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkodin johtaja Touhula liikuntapäiväkoti Laaj, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Touhula Varhaiskasvatus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kivennavantie 21 Espoo, 02130 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa