Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme KontiolahdenTouhula Liikuntapäiväkotiin päiväkodin johtajaa. Touhula Liikuntapäiväkoti Kontiolahti avataan helmikuussa 2016. Tarjoamme Kontiolahdella laadukasta ja virikkeellistä varhaiskasvatusta ja viihtyisän päivähoitopaikan touhukkaille lapsille. Touhulassa tuemme lapsen liikunnallista elämäntapaa hauskasti ja hallitusti. Ajatuksemme on, että maailmaa opitaan liikkuen ja myös lähimetsä tarjoaa lapselle tärkeän elämyksen. Etsimme päiväkotiimme aktiivista päiväkodin johtajaa. Päiväkodin johtajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kontiolahti lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kontiolahti johto- ja päällikkötason hallintotehtävät lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Touhula Varhaiskasvatus Oy Y-tunnus 2334458-6 Toimiala Lasten päiväkodit Rinnakkaistoiminimet Päivähoito KidCare, Päiväkoti Jatsi, Päiväkoti VilliViikari, Päiväkoti Satumetsä, Coronaria Päivähoito, Touhula Liikuntapäiväkodit, Päiväkoti Vekararinne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkodin johtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Touhula Varhaiskasvatus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kontiolahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus