Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Touhula Varhaiskasvatus Oy hakee dynaamista asiakkuuspäällikköä vahvistamaan kasvuamme Suomen johtavana alan yrityksenä.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat varhaiskasvatuspalvelujen myynnistä kuntiin. Ymmärrät aidosti kuntien tarpeita kehittää päiväkotiverkkoa. Saat päättäjät tunnistamaan vaihtoehtoisia toimintamalleja ja osaat tarjota asiakkaalle ratkaisuja päiväkotiverkoston uudistamiseen. Tunnet kuntien päätöksentekoprosesseja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Aikaisempi kokemus palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi, mutta voit hyvin menestyä tehtävässä myös muun alan myynti- tai kuntataustalla. Tehtävässä onnistumista edistää kuntatoimintaympäristön tuntemus ja myynnillinen karisma.

Odotamme sinulta oma-aloitteista, itsenäistä ja innostunutta työotetta. Haluat saavuttaa ja ylittää sinulle asetetut myynnilliset tavoitteet. Kykenet vakuuttavaan ja jämäkkään myyntiprosessin läpivientiin. Sinulla on taitoja verkostoitua sekä rakentaa kestäviä ja kehittyviä asiakassuhteita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näköalapaikalle toimialan johtavaan kasvuyritykseen. Saat työskennellä itsenäisessä, vastuullisessa ja haasteellisessa tehtävässä, missä pääset kehittämään omaa osaamistasi.

Asiakkuuspäällikön tehtävä on uusi ja se edellyttää matkustamisvalmiutta. Asiakkuuspäällikkö raportoi toimitusjohtajalle. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palkka muodostuu sopimuspalkasta ja tuloksiin perustuvasta kannusteesta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jari Mäki-Runsas 14.10 klo 9-11 ja 20.10 klo 9-11 puh. 040 355 9277.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen www.touhula.fi -sivuston kautta 6.11.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.touhula.fi Työnantaja: Touhula Varhaiskasvatus Oy Sijainti: Isokatu 25, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Jari Mäki-Runsas 14.10 klo 9-11 ja 20.10 klo 9-11 puh. 040 355 9277 Hakemukset: http://www.touhula.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Isokatu 25, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Touhula Varhaiskasvatus Oy Y-tunnus 2334458-6 Toimiala Lasten päiväkodit Rinnakkaistoiminimet Päivähoito KidCare, Päiväkoti Jatsi, Päiväkoti VilliViikari, Päiväkoti Satumetsä, Coronaria Päivähoito, Touhula Liikuntapäiväkodit, Päiväkoti Vekararinne

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

15 682 247 € 116 %

Liiketoiminnan tulos

1 011 294 € 319 %

Henkilöstö

287 126

Liikevoitto-%

6 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuuspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Touhula Varhaiskasvatus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Isokatu 25, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa