Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Total Kiinteistöpalvelut Oy toimii Jyvässeudulla ja tuottaa kokonaisvaltaisia kiinteistö- ja toimitilapalveluita sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Liikevaihtomme on n. 10 milj. € ja palveluksessamme on n. 250 työntekijää neljällä eri vastuualueella. Vastuualueitamme ovat Siivous, Kiinteistönhoito- ja huolto, Turvallisuus- ja valvontapalvelut sekä Toimisto- ja Kuljetuspalvelut. Asiakaskuntamme laajentuessa haemme Kiinteistöautomaatiotiimin vetäjää Tehtäviisi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Jyväskylä sähkö- ja automaatioalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Total Kiinteistöpalvelut Oy Y-tunnus 2480383-6 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Total Kiinteistöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus