Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

RAKENNUSAPUMIEHIÄ KUOPIOON

Total-Henkilöstöpalvelut Oy on Kuopiosta lähtöisin, yksityisomistuksessa oleva tehokas ja joustava henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Toimimme paikallisesti Itä-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa.

Toimintamme perustuu asiantuntevaan ja nopeaan palveluun, asiakaslähtöiseen ajatteluun sekä vastuulliseen toimintaan. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja osaajia useille eri aloille, erilaisiin työtehtäviin.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Noudatamme vastuullisesti paitsi työehtosopimuksia ja lakeja, myös HPL:n alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.

Oletko reipas ja ahkera rakennusalan avustavista tehtävistä kiinnostunut tekijä? Etsimme asiakasyrityksillemme syksyn mittaan alkaviin saneeraus- ja uudiskohteisiin aktiivisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä. Tehtävät ovat vaihtelevia rakennusalan apumies luonteisia töitä eri mittaisiin projekteihin. Työtehtävät sijaitsevat Kuopiossa ja ympäryskunnissa.

Toivomme sinun jo hankkineen hieman alan työkokemusta. Omatoimisuudella sekä reippaudella pääsee jo pitkälle!

Työturvallisuuskortti on pakollinen, tulityökortti lasketaan eduksi !

Kerro itsestäsi lisää, laita hakemus ohessa olevan linkin kautta.

Työnantaja: TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Sammonkatu 6, 70500 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Janne Jaatinen, Kuopio, janne@totalhenkilostopalvelut.fi Hakemukset: https://total.tehoste.com/?action=open&id=17&fcid=1&& Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sammonkatu 6, 70500 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi total-henkilöstöpalvelut Y-tunnus 2329376-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 654 000 € 67 %

Liiketoiminnan tulos

28 000 € 197 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

2 % 167 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Sammonkatu 6, 70500 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa