Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Total-Henkilöstöpalvelut Oy on nykyaikainen ja dynaaminen henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Olemme vastuullinen yhteistyökumppani sekä työnantaja. Paikallisesti toimivana yrityksenä pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti sekä henkilökohtaisesti. Toimimme tällä hetkellä Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Pirkanmaalla.

Haemme asiakkaallemme VÄLITTÖMÄSTI purkutyöntekijöitä saneerauskohteeseen Kuopioon. Työtehtävät koostuvat purku- sekä piikkaustöistä, joista toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta. Sinulla on korkea työmoraali, olet ahkera ja tunnollinen sekä noudatat annettuja ohjeistuksia, omaat myös hyvän fyysisen kunnon. Työturvallisuuskortti pakollinen!

Jos tunnistat olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro työhistoriastasi sekä koulutuksestasi.

Työnantaja: TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Sammonkatu 6, 70500 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Noora Svärd, p. 040 159 5949, noora@totalhenkilostopalvelut.fi Hakemukset: https://total.tehoste.com/?action=open&id=728&fcid=1&& Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sammonkatu 6, 70500 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi total-henkilöstöpalvelut Y-tunnus 2329376-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 654 000 € 67 %

Liiketoiminnan tulos

28 000 € 197 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

2 % 167 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Purkutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Sammonkatu 6, 70500 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa