Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Total-Henkilöstöpalvelut Oy on Kuopiosta lähtöisin, yksityisomistuksessa oleva tehokas ja joustava henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Toimimme paikallisesti Itä-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa.
Toimintamme perustuu asiantuntevaan ja nopeaan palveluun, asiakaslähtöiseen ajatteluun sekä vastuulliseen toimintaan. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja osaajia useille eri aloille, erilaisiin työtehtäviin.
Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Noudatamme vastuullisesti paitsi työehtosopimuksia ja lakeja, myös HPL:n alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.

Talvi tulee taas ja siksi haemmekin muutamalle kiinteistönhoitoyritykselle reippaita ja omatoimisia LUMITYÖNTEKIJÖITÄ talven ajaksi. Työt ovat keikkaluontoisia, usein 1-2 päivän mittaisia ja vaatii tekijältä joskus nopeita lähtöjä, jopa aamuyöllä. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa. Myös lumen pudotus katoilta tarvittaessa saattaa kuulua työtehtäviin.

Hakijalta vaaditaan siis joustavuutta, hyvää asennetta työntekoon sekä hyvää fysiikkaa. Pakkastakaan ei saa pelätä, joten kunnon talvivarusteet olisi hyvä olla. Hakijalta vaaditaan myös vähintään kohtuullista Suomen kielen taitoa, sekä käytänössä omaa autoa. Tämä työ sopii hyvin lisätyöksi tai esim. aamuvirkulle opiskelijalle.

Haemme siis tekijöitä, jotka oikeasti haluavat tehdä lumitöitä, vastaavat puhelimeen ja lähtevät myös töihin!

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.totalhenkilostopalvelut.fi (avoimet työpaikat/Pirkanmaa)

Työnantaja: TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Total Henkilöstöpalvelut Hakemukset: http://www.totalhenkilostopalvelut.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi total-henkilöstöpalvelut Y-tunnus 2329376-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 654 000 € 67 %

Liiketoiminnan tulos

28 000 € 197 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

2 % 167 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lumityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa