Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Total-Henkilöstöpalvelut Oy on Kuopiosta lähtöisin, yksityisomistuksessa oleva tehokas ja joustava henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Toimimme paikallisesti Itä-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa. Toimintamme perustuu asiantuntevaan ja nopeaan palveluun, asiakaslähtöiseen ajatteluun sekä vastuulliseen toimintaan. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja osaajia useille eri aloille, erilaisiin työtehtäviin. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Noudatamme vastuullisesti paitsi työehtosopimuksia ja lakeja, myös HPL:n alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.

Haemme asiakkaallemme Korpilahdelle reipasta ja oma-aloitteista LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuva koostuu pääosin keittiön työtehtävistä, joten odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kokin/keittäjän työstä. Kassaosaaminen katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, iloista asiakaspalveluasennetta, sekä hygieniapassia.

Tarjoamme pitkäaikaisen työpaikan mukavasta työporukasta, jossa pääset kehittymään ja hyödyntämään keittiötaitojasi monipuolisissa tehtävissä. Työ alkaa sopivan työntekijän löydyttyä. Jos olet etsimämme asiakaspalveluhenkinen ja iloinen työntekijä, laitathan hakemuksen tulemaan sivuiltamme, niin otamme sinuun yhteyttä!

Työnantaja: TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 41800 KORPILAHTI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: petri@totalhenkilostopalvelut.fi Hakemukset: http://www.totalhenkilostopalvelut.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 41800 KORPILAHTI

Yritystiedot

Toiminimi total-henkilöstöpalvelut Y-tunnus 2329376-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 654 000 € 67 %

Liiketoiminnan tulos

28 000 € 197 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

2 % 167 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenneasematyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41800 - Jyväskylä , osoitteessa 41800 KORPILAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa