Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Total-Henkilöstöpalvelut Oy on nykyaikainen henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Olemme vastuullinen yhteistyökumppani sekä työnantaja. Paikallisesti toimivana yrityksenä pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti sekä henkilökohtaisesti. Toimimme tällä hetkellä Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Pirkanmaalla. Etsimme nyt asiakkaallemme Toivakkaan HÖYLÄÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävä koostuu puutavaran paketoinnista ja pakkaamisesta, sekä puutavaran lajittelusta höyläämölinjalla. Toivomme hakijoilta erityisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Toivakka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi total-henkilöstöpalvelut Y-tunnus 2329376-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Höyläämötyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Toivakka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus