Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Total-Henkilöstöpalvelut Oy on Kuopiosta lähtöisin, yksityisomistuksessa oleva tehokas ja joustava henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Toimimme paikallisesti Itä-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa. Toimintamme perustuu asiantuntevaan ja nopeaan palveluun, asiakaslähtöiseen ajatteluun sekä vastuulliseen toimintaan. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja osaajia useille eri aloille, erilaisiin työtehtäviin. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Noudatamme vastuullisesti paitsi työehtosopimuksia ja lakeja, myös HPL:n alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.

Haemme asiakkaallemme ahkeraa autonsiistijää. Työtehtävät koostuvat autojen pesusta sekä sisätilojen puhdistamisesta. Työ on kokopäivätyö, vuoroja on arkisin klo 8-16.

Arvostamme hyvää fyysistä kuntoa, tietämys autoalasta on eduksi. Arvostamme alan kokemusta, mutta ennen kaikkea etsimme ahkeraa, rehtiä ja ns. "hyvää tyyppiä". Taustasi ovat myös nuhteettomat. Oikealla asenteella sinulle olisi töitä tarjolla, joten jos tästä kuvauksesta itsesi, niin laita hakemus tulemaan linkin kautta.

Työt alkavat välittömästi sopivan työntekijän löydyttyä.

Työnantaja: TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 70500 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan työntekijän löydyttyä Yhteystiedot: noora@totalhenkilostopalvelut.fi, p. 040 159 5949 Hakemukset: http://www.totalhenkilostopalvelut.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70500 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi total-henkilöstöpalvelut Y-tunnus 2329376-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 654 000 € 67 %

Liiketoiminnan tulos

28 000 € 197 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

2 % 167 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonsiistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70500 - Kuopio , osoitteessa 70500 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa