Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tornion kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana toimistosihteerin toimi.

Toimistosihteerin työnkuvaan kuuluu vanhus- ja hoitopalveluiden laskutus ja siihen liittyvät valmistelevat tehtävät, laskujen asiatarkastus ja tiliöinti, kotihoidon tilastojen kerääminen ja muut toimenkuvaan kuuluvat tehtävät.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto ja kokemusta toimistotehtävissä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa tietoteknistä osaamista.

Toivomme hakijalta joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja työehdot KVTES:N mukaiset. Tehtävään valittavalla on neljän kuukauden koeaika.
Työ alkaa 1.12.2016. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.

Hakemus toimeen täytetään sähköisesti 25.10.2016 klo 15.00 mennessä Tornion kaupungin verkko-sivulla www.tornio.fi Tornion kaupungin avoimet työpaikat. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Web-osoite: http://www.tornio.fi Työnantaja: Tornion kaupunki Sijainti: Sairaalakatu 1, 95400 TORNIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja: maarit.alalahti@tornio.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118159/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sairaalakatu 1, 95400 TORNIO

Yritystiedot

Toiminimi Tornion kaupunki Y-tunnus 0193524-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteerin toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tornion kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tornio , osoitteessa Sairaalakatu 1, 95400 TORNIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa