Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tornion kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana toimistosihteerin toimi. Toimistosihteerin työnkuvaan kuuluu vanhus- ja hoitopalveluiden laskutus ja siihen liittyvät valmistelevat tehtävät, laskujen asiatarkastus ja tiliöinti, kotihoidon tilastojen kerääminen ja muut toimenkuvaan kuuluvat tehtävät. Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto ja kokemusta toimistotehtävissä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa tietoteknistä osaamista. Toivomme hakijalta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tornio hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tornion kaupunki Y-tunnus 0193524-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteerin toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tornion kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus