Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Card Customer Service Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tornion kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana toimistosihteerin toimi. Toimistosihteerin työnkuvaan kuuluu vanhus- ja hoitopalveluiden laskutus ja siihen liittyvät valmistelevat tehtävät, laskujen asiatarkastus ja tiliöinti, kotihoidon tilastojen kerääminen ja muut toimenkuvaan kuuluvat tehtävät. Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto ja kokemusta toimistotehtävissä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa tietoteknistä osaamista. Toivomme hakijalta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tornio hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tornion kaupunki Y-tunnus 0193524-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteerin toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tornion kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus