Duunitori suosittelee
Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Tornion kaupungin hyvinvointipalvelujen terveyspalveluissa on haettavana 31.10.2016 klo 15.00 mennessä terveyskeskuslääkärin virka.

Kelpoisuusvaatimuksena on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai laillistettu lääkäri. Toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti työterveysaseman sairasvastaanotto ja myöhemmin myös varsinaista työterveyslääkärin työtä.

Tornio on n. 22 500 asukkaan kasvava kaupunki, joka tarjoaa monipuoliset harrastus- ja koulutusmahdollisuudet. Terveyskeskuksessamme on johtavan lääkärin lisäksi 16 lääkärin virkaa, joista 13 täytettyinä. Lisäksi virka-aikaista päivystystä on hoitamassa ostopalvelulääkäri. Yö- ja viikonloppupäivystyksen hoitamista varten alueen kunnilla on yhteispäivystys, jonka toimipiste on Länsi-Pohjan keskussairaalassa. Terveyskeskus toimii tiloissa, joiden peruskorjaus on valmistunut vuonna 2009. Potilaiden tutkimusmahdollisuudet ovat erinomaiset.

Toimimme Oulun yliopiston hyväksymänä koulutusterveyskeskuksena ja noudatamme koulutettavien ajanmukaistettua lokikirjaa. Meillä on työterveyshuollon erikoislääkäri koulutussopimus Oulun Yliopiston kanssa. Lisäksi meillä saa myös muita täydentäviä erikoistumisjaksoja geriatriassa ja gynekologiassa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn erinomaisen monipuolisen, sekä nuoruutta, että kokemusta omaavan ja eri osaamisen alueet hallitsevan kollegiaalisen tiimin jäsenenä. Työterveysasemalla on kolme lääkärin virkaa ja neljä työterveyshoitajan tointa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus on paikallisen lääkärisopimuksen mukainen.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Web-osoite: http://www.tornio.fi Työnantaja: Tornion kaupunki Sijainti: Sairaalakatu 1, 95400 TORNIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antavat johtava lääkäri Sakari Malin, puh. 040 524 3185, sakari.malin@tornio.fi ja koulutusylilääkäri Jukka Ronkainen, puh. 040 662 0702, jukka.ronkainen@tornio.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117991/fi_FI Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sairaalakatu 1, 95400 TORNIO

Yritystiedot

Toiminimi Tornion kaupunki Y-tunnus 0193524-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri työterveyshuollossa, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tornion kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tornio , osoitteessa Sairaalakatu 1, 95400 TORNIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa