Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme pääkaupunkiseudun talousalueella luotettavana työnvälittäjänä ja etsimme osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Torninosturinkorjaaja soita Karo Lehdolle p. 0400 552 985, niin sovitaan töistä!!!

Ketuttaako 0-2 MM-finaali, tarvitsetko etäisyyttä? Parhaan mahdollisen etäisyyden saat torninosturista, korkealla korjaaminen vie ajatukset taatusti muualle. Varman ja säännöllisen palkan avulla voit parantaa elämänlaatua lomailemalla karvaiden arvokisatappioiden jälkeen.

Tarjolla on pitkäaikainen työ Suomen johtavan torninostureita vuokraavan ja huoltavan yrityksen palveluksessa. Töitä on tarjolla PK-seudulla joillakin kotimaan matkapäivillä höystettynä. Työtehtävänä on huoltaa rakennustyömailla jo valmiina olevia torninostureita sekä välillä pajalle saapuvia nostureita.

Hakijoilta odotamme,

aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja /tai
työskentelyä tehtaalla sähkö-/automaatio- tai autonasentajan tehtävissä
sähkökaavioiden lukutaitoa
voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia
oma-aloitteisuutta
joustavuutta ja huolellisuutta
hyvää fyysistä kuntoa
rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
suomen kielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Karo Lehto, 0400 552 985 karo.lehto@banssi.fi /Marika Koski p. 040 5300 167

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä heti hakemus nettisivujemme kautta www.banssi.fi

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Työnantaja: Banssi Helsinki Oy Sijainti: Heikkiläntie 7, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan / heti Yhteystiedot: www.banssi.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heikkiläntie 7, 00210 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Torninosturikorjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Helsinki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heikkiläntie 7, 00210 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa