Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tilauskantamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen Torniossa ja Kemissä sijaitseville työmaille Putkistoasentajia, Putkistohitsaajia sekä Koneasentajia. Jos haluat mukaan ammattitaitoiseen ja nuorekkaaseen toimintaamme, niin käy täyttämässä Rekrytointilomake sivuillamme. Kaikkiin tehtäviin käytämme sähköistä hakua, mutta jos tarvitset lisätietoja työpaikoista, niin kysymyksiin vastaavat ma-pe klo 10-11 välisenä aikana: Jyrki Kujala: 040 721 1733 ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Tornio LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tornio tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tornio asennus, huolto ja puhtaanapito Tornio puu- ja metallialan tehtävät Tornio lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt tehdas- ja tuotantotyöntekijät asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tormets Oy Y-tunnus 2472232-3 Toimiala Muualla luokittelematon erikoiskoneiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Tornion Metallisorvaamo, Lapmet Montage, Lapmet

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkihitsaaja ja -asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tormets Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus