Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/pk-yritykset

Finnvera

Turku

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Kajaani

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Kovanen Student Education -ohjelma 2017

Kovanen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kuopion Matkuksen liikkeeseen reippaita, ammattitaitoisia ja asiakaspalvelualttiita PARTURI-KAMPAAJIA lisävahvuudeksi joukkoomme. Arvostamme: - monipuolista ammattitaitoa, - positiivista asennetta sekä - muodin ja trendien tuntemusta. Tarjoamme: - mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen, - viihtyisän työympäristön sekä - kannustavan palkkatyön. www.hairlekiini.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kuopio kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tormenta Oy Y-tunnus 1756029-0 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Kampaamokauppa Hairlekiini, Kauneuskeskus Nova, Outletti Tampere, Slam Store Finland, Suomen Kampaamokauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Tormenta Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70800 - Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus